NEXT GPS este un sistem de monitorizare a Flotei de Autovehicule prin intermediul GPS,  în timp real, cu o interfață web.  NEXT GPS este dezvoltat pentru domeniul transportului rutier de marfă și de persoane. Sistemul are funcții de monitorizare, funcții de comandă, funcții de contabilitate etc.,funcții care sprijină munca operațională la locul de muncă.

Prin dezvoltarea continuă și analiza datelor on-line primite din receptorul GPS, pe lângă gestionarea de la distanță a parcului de vehicule și a conducătorilor auto, sistemul a devenit un instrument foarte eficient de control.

Unitatea GPS este cel mai performant echipament, datele sunt trimise către serverul central printr-o reþea GSM/GPRS. Software-ul și  baza de date sunt stocate  pe un server dedicat, asigurând accesul permament pentru toți utilizatorii.

În zilele noastre a devenit o cerință standard integrarea cu software ERP. Sistemul are mai multe opþiuni, formate de importare și exportare a datelor (HTML, XML, CSV etc.) care asigură soluționarea nevoilor individuale de raportare.