Acum puteți beneficia de soluția noastră de a declara utilizarea drumurilor din Ungaria cu ajutorul GPS-urilor instalate.

Datele necesare declarării taxei (kilometri parcurși pe sectoarele de drum respective) vor fi trimise la Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.).

Tot ce trebuie să faceți este ca după instalarea dispozitivelor GPS să vă înregistrați vehiculele și GPS-ul instalat în vehicule pe site-ul WWW.HU-GO.HU (https://hu-go.hu/Customers/regisztracio).

Un cont bancar va fi creat în urma înregistrării, pe care puteți încărca în avans. Sistemul va deduce în mod automat taxa pentru drumul utilizat din soldul acestui cont. Soldul se poate încărca prin plata la punctele de vânzare (cu card bancar, cardurile de combustibil sau în numerar) sau cu card bancar pe pagina www.hu-go.hu. Soldul poate fi încărcat și prin transfer bancar.

Taxa pentru utilizarea drumurilor din Ungaria va fi achitat direct companiei Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.), prestatorul național pentru taxarea de drum din Ungaria.